Цени

от 12 Август 2024 до 19 Август 2024 - общо 7 нощувки


Тип стая Изхранване Цена на вечер Нощувки Общо Избери
Studio Double/Triple Standard със закуска и вечеря със закуска и вечеря € 17556 7 € 1,22892
Studio Double/Triple Superior със закуска и вечеря със закуска и вечеря € 22070 7 € 1,54493
Family Up to 5 pax Standard със закуска и вечеря със закуска и вечеря € 27520 7 € 1,92637

Основна информация

Martha’s Haus е семеен, четиризвезден хотел близо до плажа Геракини в Халкидики. Martha’s Haus е на разстояние от 40 минути от летище „Македония“ в Солун, на 15 минути от столицата на Халкидики, Полигирос и град Н. Мудания, и само на 500 метра от Геракини. Освен това е на 30 минути от пристанището, където можете да направите еднодневен круиз около Атон. Географското положение на Геракинис, центъра на Халкидики, го прави идеална отправна точка за посещения в целия регион.

Адрес

Γερακινή, Gerakini, 63100, Chalkidiki, Greece


Разстояние до център на селище

500 м.

Описание

Хотел Martha's Haus разполага с двойни - стандартни двойни / двойни, супериорни двойни / двойни, тройни - стандартни тройни, семейни стаи. Двойните стаи могат удобно да настанят 2 до 3 души. В тройните стаи и суитите могат да се настанят комфортно 2 до 4 души, семейства с малки деца или група приятели и са климатизирани, разполагат с мини-бар, кана за кафе или чай, сейф за съхранение на ценности, самостоятелна баня баня, сешоар, сателитна телевизия и телефон. Стандартните студиа са в традиционен стил, с малък кухненски бокс и хладилник при поискване, на 1 и 2 етаж. Супериорното студио е в модерен стил, с удобства за кафе / чай, мини бар с безплатен и безплатен сейф, на партер и 1 етаж. Превъзходните студия нямат кухненски бокс и хладилници. Семейните стаи са апартамент с отделна спалня, в модерен стил, без кухненски бокс, без хладилник, мини бар с такса и безплатен сейф, само на нивото на приземния етаж. Хотелът разполага с два басейна: един за възрастни и по-малък за деца. Плажът, точно пред хотела, е кристално чист и равен с пясък, подходящ за водни спортове, риболов и идеален за възрастни и деца. 


Удобства

 • Безжична интернет връзка в общите зони
 • Външен басейн
 • Градина
 • Лоби
 • Паркинг
 • Снек бар

Условия за резервация и настаняване

Настаняване и напускане на хотела
Настаняване
от 14:00 ч. до 20:00 ч.
Напускане
до 12:00 ч.
Анулиране
Безплатно
БЕЗПЛАТНО до 30 дни преди деня на настаняването (13 Юли 2024 г. за тази резервация)
Срещу заплащане
Заплащане на пълната стойност при анулиране по-малко от 29 дни преди датата на настаняване (след 14 Юли 2024 г. за тази резервация)

Често задавани въпроси

 • Всички видове отстъпки и специални оферти се изчисляват в реално време, спрямо избрана дестинация, период и брой туристи. За да получите максимално ясна и точна информация е необходимо да направите търсене за точен брой възрастни и деца, дата на настаняване и освобождаване, както и конкретна дестинация или хотел. 

 • От 2024-та година Гърция преименува начисляваната досега „хотелска такса“ на „такса за климатична устойчивост“ (еко такса)  и увеличава размера ѝ. Еко таксата ще се заплаща на място от всички туристи, настанени в хотели, апартаменти и студиа, като размерът ѝ варира според категорията на мястото за настаняване и се определя на помещение на вечер. Таксата е задължителна, дължи се за пълния период на престоя и не е включена в цената на настаняването, а се заплаща само на място в обекта в момента на настаняване или напускане, съгласно правилата на хотела.

   

  За настанявания в периода март-октомври 2024-та година са определени следните размери на еко таксата:

   

  • за категория 1* и 2* - 1.50 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 3* - 3 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 4* - 7 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 5* - 10 евро на стая, на нощувка;

   

  За настанявания в месеците януари, февруари, ноември и декември 2024-та, таксата ще е в размер на:

   

  • за категория 1* и 2* - 0.50 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 3* - 1.50 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 4* - 3 евро на стая, на нощувка;
  • за категория 5* - 4 евро на стая, на нощувка;

   

  Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.